HOLEBI'S ZIJN AWESOME?!

Het lijkt soms of het leven voor holebi’s alleen maar zwaar en lastig is, maar dat is allesbehalve zo! Nicolas en Aster vertellen je waarom:

  1. Geen ongewenste zwangerschappen, ha! Tenzij je bi bent en samen bent met iemand van het andere geslacht natuurlijk. Vergeet je natuurlijk wel niet te beschermen of regelmatig te testen op SOA’s.
  2. Als je dezelfde maat hebt als je lief, kan je zijn of haar kleren lenen. Always something to wear!
  3. Er zijn veel bekende hotties die holebi zijn. Jij hebt bij hen kans, heterovrienden niet! Tenzij je bi bent: dan maak je net dat tikkeltje meer kans.
  4. Omdat je zelf al veel hebt nagedacht over het leven omdat je niet in het perfecte plaatje past, heb je al veel nagedacht en kan je gemakkelijker buiten de lijntjes kleuren. You can go your own way!
  5. Soms zegt men dat holebi’s er beter uitzien omdat ze meer bezig zijn met hun uiterlijk. Natuurlijk ook een cliché van jewelste, maar kom, soms is er wel iets van aan!
  6. ‘Oh, maar ik ken ook iemand die holebi is, misschien is dat iemand voor jou?’. De mensheid heeft zich als zware taak voorgenomen om jou constant te koppelen. Soms kan dit een beetje awkward zijn, maar wie weet kom jij zo wel je prins of prinses op het witte paard tegen.
  7. Iedereen wil graag normaal zijn, maar net dat tikkeltje uniek. Holebi’s zijn met minder op deze wereld, wat maakt dat we automatisch al een beetje uniek zijn. Yes!

Reactie toevoegen

Reacties

Ego schreef op :
Okee, ik wil die draak wel :p